Ruxicom
Intretinere pavaje

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii cu pavele este faptul ca intretinerea se realizeaza cu usurinta. Producatorul Ruxy Com investeste periodic in dezvoltarea de servicii care sa poata indrepta aproape orice problema aparuta ulterior in spatiul amenajat.

1

Montaj pavaje si piatra cubica

Avem capacitatea de a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltari, lucrari de canalizare si alimentare cu apa.
2

Transport pavaje

Pentru Ruxy Com clientul este foarte important, motiv pentru care transportul produselor este realizat in cele mai optime conditii, de catre departamentul de distributie al firmei atat in Bistrita cat si in imprejurimi.

2

Proiectare si consultanta

Firma noastra va pune la dispozitie un serviciu profesional de consultanta si proiectare cu ajutorul caruia puteti gasi solutii eficiente in amenajarile exterioare, fie ca este vorba de amenajari de curti, amenajari de gradini sau amenajari de trotuare, drumuri si spatii comerciale.