Domeniul de activitate:

Ruxycom este specializata in montaj de pavaje pentru curți și amenajări exterioare (grădini, terase, benzinării, parcări, etc..).
      Oferim pentru vanzare si montare:

 Pavaje
pavaje2

Dale
dale2

Borduri/Delimitari/Jardiniere
borduridale

Penter
penter


            Scurt istoric:
          Firma Ruxycom a luat ființă în anul 1994 în Bistrita, având ca activitate exclusivă montarea si comercializarea de pavaje. Până in      acest an am montat peste 100 de modele diferite de pavaje, alături de borduri, jardiniere, elemente de treaptă și de terasare.
          Datorită strânsei legături cu clienții, ne-am îmbogățit tot mai mult experiența reușind să satisfacem și cele mai exigente cerințe.

          Avem o experienta in domeniul montajului elementelor din beton din anul 1995 si venim in intimpinarea nevoilor dumenavoastra cu   tot ceea ce aveti nevoie pentru a va amenaja curtea.

          Pavajele si elementele ornamentale se realizeaza prin vibropresarea betonului si respecta standardele moderne de calitate. Oferim    garantie 5 ani pentru produsele noastre.
          Modelele de pavaje cele mai frecvent solicitate sunt …………. . La cerere putem comercializa pe baza de comanda orice model de    pavaj, ornament si element constructiv din beton dupa placul clientului.
          Asiguram transportul pavajului achizitionat in Bistrita si imprejurimi. Oferim de asemenea consultanta gratuita pentru fiecare client.pav